Víkendový trojboj

22.07.2019 21:50

Noční hlučínská hasičská liga

V pátek 19.7.2019 se družstvo mužů opět postavilo na startovní čáru, a to na soutěži noční hlučínské hasičské ligy v Bohuslavicích. Bohuslavická trať je jedna z obtížnějších, a proto se zde i mnoho favorizovaných týmu spálilo a svůj požární pokus pokazilo.

Jako 14 startující družstvo se na start postavili muži z Komárova, kteří svůj pokus zaběhli na jistotu, a s časem 15:89 si odnášejí ze soutěže v Bohuslavicích 5.místo. Gratulujeme vítězům.

Moravskoslezský pohár

Po dlouhé měsíční odmlce v seriálu Moravskoslezského poháru se dne 20.7. konalo 5. kolo, a to v nedalekých Malých Hošticích. Celkově se soutěže zúčastnilo 27 družstev, z toho 18 mužských a 9 ženských družstev. Klukům z Komárova útok bohužel nevyšel podle jejich představ, protože došlo k malému prostřiku na proudech, a toto zaváhání vedlo až k celkovému 8. místu.

Další den může čekal nelehký úkol na 6. kole MSP ve Služovicích. Pánové si chtěli udržet slibnou pozici v tabulce, ale bohužel jim nebylo přáno. Při požárním útoku bohužel došlo k velkým problémům na stranách strojníka a bečkaře, a s časem 19,3 s. si muži z Komárova odnášejí celkové 12. místo.

Další kola MSP nás čekají 02. - 03.8.2019, a to v Oldřišově a v Bolaticích, věřím, že kluci napraví své chyby a budou dobře reprezentovat náš sbor