Svobodské prokletí prolomeno!!!

27.05.2019 21:04

Po dlouhé pauze se naše družstvo mužů opět postavilo na startovní čáru. V neděli se kluci zúčastnili soutěže Moravskoslezského poháru konanou na Svobodě. Kluky nečekal žádný nelehký úkol, protože tahle trať jim vyloženě nesedí. Nechtěli, aby se po 8 opakovala historie, protože každý rok byli neklasifikováni.

Prvního kola Moravskoslezského poháru se celkově zúčastnilo 40 družstev. Z toho 27 mužských družstev a 13 ženských družstev. Na klucích šla vidět nervozita, nechtěli mít zase N. Po výstřelu vyběhli raketově, požární útok měli rozběhlí krásně, voda šla podle plánu z mašiny v 7,8 sekundě, bečkař a rozdělovač na svém místě, teď to záviselo pouze na proudařích. Vlevo sestřik 15:12 vpravo 15:27. Kluci si odnáší 7. místo z 1. kola MSP a skvělí pocit, že konečně tuto trať pokořili.

Ze 13. družstev žen se nejlépe dařilo Kozmicím. Druhou příčku obsadila Svoboda a třetí byli Malé Hoštice. Na bednu v mužské kategorii se vešli jen ti jejichž čas začínal 14. Nejlépe se vedlo Prchalovu B, Služovicím a Svobodě.

Další soutěž mají kluci 2.6.2019 pod Hněvošickým pahorkem, ale konečně na královskou trať 3B. Přijďte podpořit náš tým.

Za SDH KOMÁROV JOSEF KUBESA