Krajské kolo hry plamen - Dorost

25.06.2018 11:54


Krajské kolo hry plamen - Dorost

V sobotu 10.6. 2018 se v Českém Těšíně konalo krajské kolo dorostu. Náš sbor reprezentovali v kategoriích jednotlivců Karolína Magerová a Lukáš Adamec. Jednotlivci soutěžili v těchto disciplínách: Test z požární všestrannosti, běh na 100 m s překážkami a v dvojboji.

Krajské kolo dorostenci odstartovali testem požární všestrannosti, kde oba dorostenci neudělali žádnou chybu, a z této disciplíny si odnesli první příčku. Následoval běh na 100 m s překážkami. Jako první se na start postavil Lukáš Adamec, který zaběhl krásný čas 19:34, a obsadil tak 2. místo. Jako druhá byla na řadě Karolína, která při prvním pokusu dosáhla času 19:77, druhý pokus Karolína zrychlila na čas 19:31 a také si odnesla 2. místo.  Na závěr naše jednotlivce čekal dvojboj, kde pro naše reprezentanty svitla naděje dostat se na republikové kolo do Plzně. Lukáš při dvojboji jako jediný šel čistě přes překážku - okno, a to mu pomohlo s časem 17,11 k třetímu místu. Pak následovala Karolína, která věděla, že musí dvojboj vyhrát, aby mohla postoupit na republikové kolo. Bohužel štěstěna při ní nestála, a s časem 18:73 si tak z této disciplíny odnáší 3 místo. Po sečtení všech disciplín se Lukáš Adamec celkově umístil na 2. místě, a Karolína Magerová na 3. místě.

Ačkoliv se dorostencům postup na republikové kolo nepodařil věříme, že se to v příštím roce podaří. Tímto bych chtěl poděkovat našim
reprezentantům za skvělé výkony.                  


Vedoucí mládeže Bc. Josef Kubesa