Konec sezóny

14.10.2019 21:02

Jak již víme, tak sezona 2019 je už za námi, a proto se pojďme společně poohlédnout za tím, co se událo během posledních kol MSP a NHHL.

Poslední kolo Moravskoslezského poháru se konalo v Neplachovicích. Na této soutěži si bohužel vybral smůlu náš rozdělovač, který zůstal na základně déle, než měl, což vedlo ke zkrácení proudařů a Komárov si s časem 19:13 odnesl až 11. místo. Ve finálním součtu letošní sezony jsme v Moravskoslezském poháru obsadili 7. místo z 34 týmu, což je náš dosavadní nejlepší výkon v MSP.

Jak už víte z předchozích článků, naše družstvo se účastnilo také soutěží Noční Hlučínské Hasičské ligy, kde se jim vůbec nedařilo špatně. Kluci až do poslední chvíle bojovali o "top trojku". Vše se ale rozhodlo až na závěrečném kole, které se konalo na Vřesině. V mrazivém počasí, a v nabyté konkurenci ostatních družstev se kluci postavili na startovní čáru, jako 26. Věděli, že se musí umístit ideálně do 5. pozice, proto šli takzvaně na plno buď to vyjde nebo ne!!! Základna na výbornou, odběhy proudařů taktéž, rozdělovač na svém místě, vlevo svítil čas 15,3, avšak v vpravo bohužel 16, 4. Což bohužel na již zmiňované 5. místo nestačilo. Kluci ve finálním součtu v NHHL skončili na 4. místě, a to jen o bod na 3. místo, ale nedá se nic dělat je to jen sport a doufáme, že to v příštím roce bude lepší.

Všem děkujeme za přízeň v letošním roce.  

Za SDH KOMÁROV JOSEF KUBESA